BCF Cycling Wear Launch

  • News

Story

Belgian Cycling Factory bouwt al jaren topfietsen voor elk type fietser, gebaseerd op de knowhow van echte flandriens. We ontwerpen en produceren onze racefietsen, crossfietsen en gravelbikes met een focus op prestaties, design en duurzaamheid.

Dezelfde aanpak en finesse passen we toe op onze fietskledij met het BCF Cycling Wear concept. Een team van specialisten heeft zich aangesloten bij onze R&D afdeling om zich tijdens het ontwerpproces te richten op de perfecte pasvorm en materialen, de juiste details en een hoogwaardige afwerking. Alle kledingstukken worden getest door professionals.

Collection

BCF Cycling Wear heeft een grote collectie aan mannen en vrouwen performance jerseys, met moderne en kleurrijke designs. Daarnaast zijn er ook de Bibshorts, gemaakt met het juiste comfort voor lange ritten.

Fundamentals Collection

Onze fundamentals collectie focust op kwaliteit, comfort, en de mogelijkheid om te mixen en matchen met verschillende kleuren.

De Bib shorts en Bib tights garanderen een excellente fit en stabiliteit op je zadel, en een aangenaam gevoel op je huid, waardoor irritaties tot het verleden behoren.

De windproof gillets , wind- en water afstotend, zijn ontwikkeld met innovatieve materialen en structuren voor zo een hoog mogelijk comfort, voor zowel koude als warme dagen.

Ridley collection

Belgian Cycling Factory ontwerpt met evenveel zorg en oog voor detail, naast hun eigen BCF Cycling Wear collectie, de Ridley clothing collectie. Ontdek de volledige Ridley collectie op de website!
Contact us